![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCxsV5bCS_rky75Mtk-eOYpZYzioxPcksEoHxhWRBE9h4D_xJshBtzgtO72o0545YG-ltMbJl8GXLjXK-iwyQnhFBFmKPZmLDsWos8dj1HdHQwnCT-YmBXIO5p2ueWNdy5X6Kbu3Xj8f4/s320/NEZAHAT+FOTO+013.jpg)
KARNABAHARLI KARIŞIK KIZARTMA
Malzemeler:
1 Adet Ortaboy Karnabahar
1 Adet Ortaboy Havuç
1 Adet Ortaboy Patates
2 Yumurta
2 Kaşık Un
Üzeri İçin:
Sarımsaklı Yoğurt
Taze Nane
Domates
(Yeşil Biber,Maydanoz da olabilir)
Karnabahar ve havuçları istediğimiz büyüklükte dilimleyip tuzlu suda haşlayalım. Haşlanırken de patatesimizi soyup kızartalım. Haşlanan sebzelerimizi unlu yumurtalı karışıma batırıp pembe renkte kızartıyoruz.
hepsini bir tabağa dizip sarımsaklı yoğurt dökelim.
İsteğe göre tabağımızı yeşillendirince;
herkese afiyet olsun.
Not: Yanına pirinç pilavı yapılırsa hafif ve besleyici bir öğün oluşturabiliriz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder